Вівторок, 19.03.2024, 11:21

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування

Міні-чат

Новини

1 2 3 ... 46 47 »

Шановні відвідувачі, нова адреса нашого сайту: horol-osvita.gov.ua

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 778 | Додав: Adm2 | Дата: 18.08.2014

Літо – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей, час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних  клопотів зміцнити своє здоров`я. За своє життя майже кожна дитина хоча б раз проводила канікули в літньому таборі. Життя в таборі дає дітям можливість розширити коло знайомих, знайти нових друзів, займатися цікавими справами.

Щороку на базі Хорольського районного Центру дитячої та юнацької творчості проводить роботу табір відпочинку з денним перебуванням «Капітошка», де мають змогу відпочивати гуртківці, учні шкіл міста та району, а також діти пільгової категорії.

Кожен день у таборі – це міні-подорож у світ цікавого та корисного. Діти щодня мають змогу позмагатися за отримання «капітошок», за підрахунком яких у кінці табірної зміни отримати заохочувальні призи.

Радісно і дружно вихованці табору разом подорожували у країну «Оригамію», на «Острів ... Читати далі »

Категорія: Новини Відділу освіти | Переглядів: 629 | Додав: Angelika | Дата: 11.07.2014

У рамках Комплексної програми розвитку освітньої галузі Хорольщини на 2011-2015 роки 29 червня на центральній площі міста Хорол  пройшло урочисте вшанування учнів-переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін,  Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, переможців спортивних  та творчих конкурсів  2013-2014 навчального року. На святі розуму і краси «Сузір’я талантів Хорольщини - 2014» зібралися кращі із кращих – учні загальноосвітніх навчальних закладів та позашкільних установ Хорольського  краю, наставники, батьки та громадськість. Свято відкрила голова Хорольської районної ради Юлія Вікторівна Бойко, яка привітала присутніх та вручила перші грошові винагороди переможцям обласних олімпіад з базових дисциплін.

Другий блок був присвячений учням, які вдало дали відповіді на всі питання, що дали змогу результативно опанувати премудрості написання та захисту н ... Читати далі »

Категорія: Новини Відділу освіти | Переглядів: 1643 | Додав: Angelika | Дата: 10.07.2014

Кожен день у нас цікавий, плідний і яскравий

 

Непомітно спливають дні відпочинку у пришкільних таборах.  Тільки вчора готувалися до відкриття таборів, а вже сьогодні проходять останні дні перебування в них.

Професіонали – вихователі талановито  зацікавлюють  та розвивають творчі здібності учнів, враховують та задовольняють потреби кожної дитини.

Для забезпечення дозвілля учнів у кожному таборі розроблені різнопланові заходи: екскурсії, спортивні змагання, виставки, конкурси, вікторини, музично-розважальні програми.

За традицією робота пришкільних таборів відпочинку розпочалася зі святкової лінійки. У Петракіївському НВК у цей день проведена інтелектуально – розважальна гра „Експрес  - маршрут“.

Від ... Читати далі »

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 952 | Додав: Adm2 | Дата: 19.06.2014

СЕМІНАР-ТРЕНІНГ

„ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ІНФОРМАТИКИ В 2-3 КЛАСАХ“

6 та 11 червня 2014 року на базі Хорольської гімназії було проведено семінар-тренінг з проблеми „Викладання інформатики у 2-3 класах“ для вчителів, які будуть викладати предмет  „Інформатика“ у початкових класах у 2014-2015 н.р.

У ході семінару педагоги ознайомились з навчально-методичним та програмним забезпеченням предмета, розглянули та опрацювали розділи підручника: „Робота з презентаціями“, „Алгоритми і виконавці“, „Створення проектів“. Під час тренінгу було проведено практичне заняття, на якому вчителі вчилися планувати урок відповідно до поставленої проблеми. 

Учасники семінару на практиці випробували програмне забезпечення, яке представлене для використання на уроках інформатики в по ... Читати далі »

Категорія: Новини РМК | Переглядів: 815 | Додав: Adm2 | Дата: 12.06.2014

Літній відпочинок 2014 року.

Настали довгоочікувані літні канікули. Другого червня гостинно відкрили свої двері 25 пришкільних таборів відпочинку для учнів 1-4 класів та 10 таборів праці і відпочинку для учнів 5-8, 10 класів. Відпочинковими послугами охоплено 1493 учні.

На всі табори оформлені акти прийомки пришкільних таборів відпочинку, праці та відпочинку. Робота таборів розрахована на 14 днів з організацією 2-х разового харчування. Вартість харчування в таборах з денним перебуванням (1 дітодень)  – 15 грн.

Відділом освіти, молоді та спорту розроблено і погоджено в Хорольському міжрайонному управлінні ГУ ДСЕС перспективне 10-денне меню для дітей в таборах відпочинку та  схеми постачання продуктів харчування та продовольчої сировини до таборів.

Протягом першого тижня відпочинку у таборах пройшли заходи по ... Читати далі »

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 686 | Додав: Adm2 | Дата: 10.06.2014

Фестиваль талановитих дошкільнят

       Останнім часом насичене життя країни Дошкілля набирає особливого колориту, оскільки маленькі її мешканці не тільки вчаться спілкуватися і гратися, але і виявляти особливі грані свого таланту.

         5 червня 2014 року на базі міського ясла-садка „Веселка“ за ініціативи начальника відділу освіти, молоді та спорту Ірини Миколаївни Потерайло було проведено перший районний фестиваль дитячої творчості „Сузір’я талановитих дошкільнят“, в якому взяло участь 25 дітей. Привітати учасників прийшли почесні гості: заступник голови районної державної адміністрації Штейнберг Ірина Олександрівна, міський голова Свириденко Ігор Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Потерайло Ірина Миколаївна, начальник відділу культури, ... Читати далі »

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 654 | Додав: Adm2 | Дата: 10.06.2014

31 травня та 01 червня 2014 року відбулися випускні вечори у всіх загальноосвітніх навчальних закладах І-ІІІ ступенів. Цього року 194 випускникам  було вручено атестати про повну загальну освіту. 36 з них отримали золоті медалі, 4 – срібні.

31 травня  на центральній площі міста було проведено загальноміський випускний вечір. Ведучі урочистостей: Вакуленко Лариса Іванівна та  Рудич Максим    за традицією   запросили відкрити свято начальника відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Потерайло Ірину Миколаївну. Вона щиро привітала випускників із закінченням школи, зичила їм удачі у всьому здійснення мрій, надій і сподівань.  На святі були присутні почесні гості: голова районної ради  Бойко Юлія Вікторівна, заступник голови районної державної адміністрації Штейнберг Ірина Олександрівна, міський голова Свириденко Ігор Володимирович, які вислов ... Читати далі »

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 761 | Додав: Adm2 | Дата: 03.06.2014

Дорогі учні!

Шановні вчителі та батьки!

 

Від щирого серця вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року!

... Читати далі »

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 785 | Додав: Adm2 | Дата: 30.05.2014

ПЛАН ЗАХОДІВ

відділу освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації 

на червень  2013 року

... Читати далі »
Категорія: Новини Відділу освіти | Переглядів: 781 | Додав: Adm2 | Дата: 26.05.2014