Четвер, 25.04.2024, 08:54
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 19 » Кожен день у нас цікавий, плідний і яскравий
Кожен день у нас цікавий, плідний і яскравий
19:55

Кожен день у нас цікавий, плідний і яскравий

 

Непомітно спливають дні відпочинку у пришкільних таборах.  Тільки вчора готувалися до відкриття таборів, а вже сьогодні проходять останні дні перебування в них.

Професіонали – вихователі талановито  зацікавлюють  та розвивають творчі здібності учнів, враховують та задовольняють потреби кожної дитини.

Для забезпечення дозвілля учнів у кожному таборі розроблені різнопланові заходи: екскурсії, спортивні змагання, виставки, конкурси, вікторини, музично-розважальні програми.

За традицією робота пришкільних таборів відпочинку розпочалася зі святкової лінійки. У Петракіївському НВК у цей день проведена інтелектуально – розважальна гра „Експрес  - маршрут“.

Відкриття таборів збіглося зі святом Дня захисту дітей, на якому було проведено виховні заходи „Діти – наше майбутнє“ (Ковалівська ЗОШ І-ІІ ступенів), „День захисту дітей“ (Староаврамівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та організовано конкурси малюнків на асфальті „Моє рідне село“ (Староаврамівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), „Моє літо“ та „Острів скарбів“ (Петрівський НВК), „Подорож у країну дитинства“ (Петракіївський НВК), „Мрії мого дитинства“ (Штомпелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів).

Відбулися цікаві екскурсії до сільських бібліотек. Зокрема, у Мусіївській бібліотеці діти переглянули  інформаційно-мистецький календар та виставки: „Світ захоплень наших читачів“, „Україна у нас -  одна на всіх“, „Конституція нашої держави“. Працівники Штомпелівської, Староаврамівської, Бутівецької та Новачиської бібліотек провели для вихованців таборів захоплюючі вікторини та розповіли про історію виникнення бібліотек.

Незабутні спогади залишаться у малечі після участі у грі „Веселі старти“ Новоаврамівської гімназії, Хорольського НВК, Хорольської СШ №3 І-ІІІ ступенів, Староаврамівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На проведенні „Дня спортсменів“ „жителі“ пришкільного табору „Дзвіночок“ Грушинської ЗОШ І-ІІ ступенів показали спритність, силу, розум.  Були веселими та завзятими. На майданчику панувала атмосфера дружби, взаємопідтримки.

Діти дуже полюбляють різні рухливі ігри на свіжому повітрі. Серед членів табору „Бригантина“ Ковалівської ЗОШ І-ІІ ступенів проведено чемпіонат з футболу. А якщо зустрічається команда вчителів „Прорив“ проти команди дівчат „Бригантина“ та команди хлопців „Ровесник“ з табору „Веселка“, що діє на базі Шишаківської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів, то радості немає меж.

Екскурсії в природу дають можливість краще пізнати свою малу батьківщину.

Усій малечі цікаво дізнатися про лікарські рослини. Навколо зелена аптека, але треба знати, як правильно заготовляти ромашку і кропиву, що лікує бузина і калина. Цікаво піти до березового гаю і поспостерігати, як наполегливо працюють мурашки. Із захопленням слухають малюки розповіді про природу Наталії Контрибуц, начальника табору „Сонечко“ Шишаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На пункті обслуговування сільськогосподарської техніки СТОВ „Мусіївське“ діти побачили новітні машини та трактори, які працюють на ланах господарства, залюбки сфотографувалися у кабінах.

Екскурсію на виробничі об'єкти ДП „ДГ імені 9 Січня“ вихователі провели для учнів пришкільного табору „Зміна“ Ялосовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Побували на тваринницькій фермі СТзОВ „Ковалі“ вихованці таборів „Берізка“ та „Бригантина“  Ковалівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Виховна робота в таборах „Сонечко“ та „Світанок“ Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів поєднує відпочинок і працю дітей на шкільній огородині та в полі СВК „Андріївський“.

„День екології“ у таборі „Дзвіночок“ Грушинської ЗОШ І-ІІ ступенів промайнув, ніби на одному диханні. Учні спілкувалися з природою, відгадували кросворди, загадки, ребуси, складали гербарії,  провели вікторину „Хто в лісі живе, що в лісі росте“ та розучили ігри екологічного змісту.

Уже традиційний конкурс „Міс українська паняночка“ у таборах Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів викликав захоплення, море вражень та задоволення як в глядачів, так і самих конкурсанток.

Діти  пришкільних таборів міста та села із великим задоволенням побували на  концерті Полтавської філармонії у місті Хоролі, де отримали масу задоволень.

Ще багато цікавого чекає на вихованців у таборі, адже діти  - наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.

 

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 960 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]