П`ятниця, 29.03.2024, 03:38
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 10 » Фестиваль талановитих дошкільнят
Фестиваль талановитих дошкільнят
15:45

Фестиваль талановитих дошкільнят

       Останнім часом насичене життя країни Дошкілля набирає особливого колориту, оскільки маленькі її мешканці не тільки вчаться спілкуватися і гратися, але і виявляти особливі грані свого таланту.

         5 червня 2014 року на базі міського ясла-садка „Веселка“ за ініціативи начальника відділу освіти, молоді та спорту Ірини Миколаївни Потерайло було проведено перший районний фестиваль дитячої творчості „Сузір’я талановитих дошкільнят“, в якому взяло участь 25 дітей. Привітати учасників прийшли почесні гості: заступник голови районної державної адміністрації Штейнберг Ірина Олександрівна, міський голова Свириденко Ігор Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Потерайло Ірина Миколаївна, начальник відділу культури, туризму та архівної справи районної державної адміністрації Гунько Ірина Анатоліївна.  Конкурс проведено у трьох номінаціях: „Музичне мистецтво“, „Літературна творчість“, „Образотворче мистецтво“. Дошкільнята неперевершено співали, танцювали і декламували вірші. Також на фестивалі було представлено цікаві роботи: аплікації, малюнки, вироби з пап’є-маше.

       Оскільки фестиваль дитячої творчості було проведено у вигляді змагання, тож журі випала нелегка місія – вибрати кращих з кращих. Голова журі, завідуюча районним методичним кабінетом Глущенко Любов Анатоліївна озвучила прізвища всіх учасників конкурсу. Діти продемонстрували свої таланти та вміння і отримали винагороди, які вручили почесні гості фестивалю.

        Переможцями у номінації „Музичне мистецтво (спів і танці)“, які отримали диплом першого ступеня, визнано Гайдар Надійку і Терещенко Даринку із дитячого садка „Яблунька“ м.Хорола. Даша настільки майстерно виконала танок Червоної Шапочки зі своїм наставником Литовченком В.М., що за підсумками голосування,  отримала ще й  приз глядацьких симпатій. Серед декламаторів віршів кращою стала Педюра Даринка, вихованка ДНЗ „Веселка“ м.Хорола із поезією „Ангельська колискова“.

     У номінації „Образотворче мистецтво“ першість виборов Єрік Анатолій із дошкільного навчального закладу „Казка“ с.Тарасівка.

        Переможці і учасники фестивалю отримали дипломи, грамоти, солодкі призи та подарунки.

     Отже, свято дитинства і краси, таланту і творчості вдалося. Маленькі зірочки дошкілля засяяли ще яскравіше, оскільки їх талант було помічено і відзначено.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 659 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]