Субота, 27.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Грудень » 13 » 28 листопада 2012 року на базі Новоаврамівської гімназії відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
28 листопада 2012 року на базі Новоаврамівської гімназії відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
18:13

28 листопада 2012 року на базі Новоаврамівської гімназії відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи по темі «Впровадження нових технологій навчання та виховання щодо організації роботи з обдарованими дітьми».

 

Метою семінару було опрацювання методики впровадження нових технологій навчання та виховання щодо організації роботи з обдарованими дітьми в рамках роботи над єдиною методичною проблемою району «Оновлення змісту, методів і форм виховного процесу відповідно до сучасних вимог суспільства».

На порозі гімназії учасників семінару гостинно зустріли та привітали учні – члени дитячо-юнацького об’єднання «Лідер». Своїми здобутками по роботі з обдарованими дітьми поділилися Кравченко Катерина Василівна – учитель української мови та літератури, Микитенко Людмила Олександрівна – учитель математики, які продемонстрували методи роботи з обдарованими дітьми вони успішно використовують під час уроків. Захоплення учасників семінару викликали члени театральної студії «Провесінь» (молодша вікова група), що представили увазі гостей та учнів початкових класів музичну виставу А. Мігай «Семеро козенят». Пізнавальним і корисним для роботи заступників директорів було тренінгове заняття «Розвиток креативного мислення обдарованих учнів. Психологічна підготовка до подолання життєвих труднощів», яке провела практичний психолог Чех Людмила Іванівна.

В теоретичному блоці семінару завідуюча Хорольським РМК Глущенко Любов Анатоліївна ознайомила учасників семінару з проектом роботи над єдиною методичною проблемою району «Оновлення змісту, методів і форм виховного процесу відповідно до сучасних вимог суспільства». Заступник директора Новоаврамівської гімназії з навчально-виховної роботи Звірко Лариса Миколаївна представила присутнім проект роботи над проблемою гімназії «Від інноваційного змісту і технологій освіти через педагогічну майстерність учителя до формування особистості учня та підготовки його до подальшого життя в сучасних умовах» в рамках роботи педагогічного колективу навчального закладу над єдиною науково-методичною проблемою району та презентувала систему роботи гімназії з обдарованими дітьми.

 








Категорія: Загальні новини | Переглядів: 644 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]