Неділя, 28.04.2024, 10:45
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » СВІЙ ВНЕСОК У ВІДЗНАЧЕННЯ 90-РІЧЧЯ ХОРОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВНЕСЛИ І ВИХОВАНЦІ РАЙОННОГО ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
СВІЙ ВНЕСОК У ВІДЗНАЧЕННЯ 90-РІЧЧЯ ХОРОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВНЕСЛИ І ВИХОВАНЦІ РАЙОННОГО ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ
08:49

25 вересня 2013 року
СВІЙ ВНЕСОК У ВІДЗНАЧЕННЯ 90-РІЧЧЯ ХОРОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВНЕСЛИ І ВИХОВАНЦІ РАЙОННОГО ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ 

  Свій внесок у відзначення 90-річчя Хорольського району внесли і вихованці районного Центру дитячої та юнацької творчості.
  Як завжди, естетично оформлені, цікаві та різноманітні роботи вихованців та їх наставників були представлені на виставці, що експонувалась днями на міському стадіоні. Серед представлених виробів:  вишивка, ляльки-мотанки, різноманітні панно, дитячі іграшки, вироби з бісеру та полімерної глини. Це і „звірята", виконані в техніці „оригамі" (гурток „Журавлик", керівник Книжова М.О.), це ляльки у в’язаному одязі, вишивки хрестиком та гладдю, ляльки-обереги, веселі ляльки-кубишки, травниці (ляльковий театр „Чародії" з елементами рукоділля, керівник Горбенко Т.М.). А ще панно – „картинки з тіста", „диво-дерева" з кави та серветок (гурток народної творчості „Майстриня", керівник Шепель А.В.).     Дивували своєю чарівністю неординарні яскраві картини та вироби з полімерної глини та мушлів (гурток народної іграшки „Вернісаж", керівник Музиченко Н.О.). А які чудові різнобарвні вироби представили наймолодші учасники виставки, члени гуртка бісероплетіння „Сходинки" під керівництвом свого наставника Русин Т.І.
Гостей свята порадували і ряд інших робіт вихованців позашкільного закладу, серед яких роботи членів гуртка технічного моделювання „Техносвіт" під керівництвом Корнієнко А.Б.
  Кумедні м’які іграшки, презентовані на виставці – це творіння рук вихованців гуртка виготовлення сувенірів „Пізнайко" (керівник Шкрьобка В.А.).
  Також на районному заході були представлені роботи, які стали можливими завдяки збільшенню числа гуртків, створених на базі сільських загальноосвітніх закладів. Віднедавна ці діти поповнили ряди маленьких гуртківців, які за короткий проміжок часу змогли представити роботи в кількох номінаціях. Серед яких були і  в’язані гачком казкові персонажі, добре знайомі дітворі з улюблених творів та мультфільмів (гурток народної творчості „Іграшка", с.Вергуни, керівник Моргун Н.Р.).
  Милували око відвідувачів і вироби з бісеру (гурток „Розмай", с.Ялосовецьке, керівник Іванчатенко Л.І. та гурток „Радуниця", с.Покровська Багачка, керівник Перепеляк В.І.).
  Серед представлених виробів були персонажі мультфільмів, браслети, сумочки для мобільних телефонів.
  Не дивлячись на те, що погодні умови не були надто сприятливі, керівники гуртків Центру Русин Т.І., Книжова М.О., Шепель А.В., Музиченко Н.О., Чех І.Ф. провели для гостей святкового заходу майстер-класи з різних видів мистецтва. Всі, хто побував на урочистому заході з нагоди славного ювілею – 90-річчя Хорольського району, мали чергову нагоду порадіти за творчі здобутки наших дітей та полинути в чудовий світ дитячих мистецьких виробів, створених умілими руками вихованців центру під керівництвом справжніх майстрів своєї справи, керівників гуртків закладу позашкільної освіти.
  Проведена виставка дитячих робіт надзвичайно важлива в рамках заходів Року дитячої творчості, проголошеного Президентом України В.Ф.Януковичем. Подібні заходи сприяють популяризації різних видів мистецтва та залученню до занять в гуртках, секціях дітей молодшого, середнього та старшого віку, на чому неодноразово акцентував увагу глава держави.

 

Категорія: Новини Відділу освіти | Переглядів: 530 | Додав: Angelika | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]