Понеділок, 06.05.2024, 14:46
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 5 » Про літній відпочинок-2012
Про літній відпочинок-2012
13:37

Літні канікули для дітей - радість. А для батьків - це пора оздоровлення дітей. Літо у багатьох асоціюється з теплом, добрим настроєм і, безперечно, літнім відпочинком. Саме в цей період більшість школярів Хорольщини перебуває в пришкільних таборах. Але, як відомо, відпочинок повинен бути не лише приємним, але й корисним. Табір з денним перебуванням дітей для нашого району виявився ідеальною формою організації відпочинку. З 28 травня на базі загальноосвітніх навчальних закладів району почали функціонувати  44  пришкільних таборів з денним перебуванням, у яких відпочиває 1074 учня та 16 таборів праці і відпочинку з денним перебуванням  у яких відпочиває і працює 590 учнів.  Всього охоплено  відпочинком в червні 1664 учнів. До пришкільних таборів залучені діти пільгових категорій.

            Робота пришкільних таборів організована так, щоб кожна дитина знайшла собі справу до душі, відчувала себе затишно, збагатилася духовно, загартувалася фізично. Щоденними планами роботи передбачено проведення цікавого та змістовного дозвілля: конкурсів, вікторин, змагань, спортивних рухливих ігор на природі, свят, інсценізації казок. Щоденна робота таборів розписана до хвилини. Гру називають королевою дитинства, адже без неї дітям живеться сумно і нецікаво. Тому при плануванні роботи таборів це було враховано і включено якомога більше ігрових моментів. Вони викликають в учнів прагнення фантазувати, відкривати для себе новий світ, щось незвичайне і прекрасне, а також надають можливість перевірити свою силу, спритність, швидкість та спортивне загартування.

            Всі пришкільні табори на період літнього відпочинку забезпечені кваліфікованими педагогічними працівниками. Медичне обслуговування в таборах відпочинку здійснюють медичні працівники згідно договорів укладених на початку року.

            На період роботи табори забезпечені всім необхідним обладнанням. Всі навчальні заклади забезпечені холодною та гарячою проточною водою.

            Розроблено схеми і маршрути  постачання продуктів харчування та продовольчої сировини. Перевага надається місцевим товаровиробникам.

            Відпочинок у пришкільних таборах ще не закінчився, але майже все літо ще попереду, тож у наших дітей ще багато щасливих миттєвостей літнього оздоровлення та відпочинку — із посмішкою пробігтися по росяній траві, забити гол у ворота суперника, зануритися в прохолодну річку, відпочити з батьками на березі моря, у таборі. Побажаємо їм і надалі змістовного відпочинку, гарного настрою, приємних канікул, сяючих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій.


Свято до Дня захисту дітей у Вергунівській ЗОШ І-ІІ ступенів


Тренінг у Хорольській гімназії проводять Марго Полсон і Калініченко Яна


Світлини табірної зміни Хорольської гімназії


Перед сніданком. Хорольська гімназія.


Смачний сніданок у таборі "Альтаїр". Хорольська гімнаізя.


Навчаємося мистецтву квілінгу. Проводить заняття  практикант 

Кременчуцького педучилища Альона Кравченко


Екскурсія до пожежної частини


Радість дитинства. Вергунівська ЗОШ І-ІІ ступенів.


Ігрова прорама у природі. Вергунівська ЗОШ І-ІІ ступенів


Трудовий десант. Вергунівська ЗОШ І-ІІ ступенів


Ранкова зарядка на подвір’ї Шишаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів


Табір "Сонечко" Шишаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.


Конкурс малюнків. Шишаківська ЗОШ І-ІІІ ступенів.



Категорія: Новини Відділу освіти | Переглядів: 1194 | Додав: Angelika | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]