Понеділок, 06.05.2024, 00:00
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » Побудуємо міцний і надійний фундамент для суспільної неперервної освіти
Побудуємо міцний і надійний фундамент для суспільної неперервної освіти
16:38

ПОБУДУЄМО МІЦНИЙ І НАДІЙНИЙ ФУНДАМЕНТ

ДЛЯ СУСПІЛЬНОЇ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ

 Президент України Віктор Федорович Янукович назвав дошкільну освіту «фундаментом» суспільної неперервної освіти і поставив завдання зробити цей фундамент надійним і міцним. Тому питання розвитку дошкільної освіти стало пріоритетним в діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування всіх рівнів.

27 вересня на Хорольщині з робочою поїздкою побував перший заступник голови Полтавської обласної ради Володимир Вікторович Онищенко.

З нагоди Дня дошкілля він разом з головою районної державної адміністрації Сергієм Миколайовичем Полупаном відвідав ряд дошкільних навчальних закладів та привітав їх працівників з професійним святом. Побували керівники у дитсадку „Веселка", що в районному центрі. Тут зібрались на гостини малеча, вихователі, батьки. Дитсадок нині відвідує 130 дошкільнят. Володимир Вікторович та Сергій Миколайович привітали всіх присутніх зі святом та вручили невеликі подарунки. Володимир Вікторович з приємністю відзначив той факт, що на Полтавщині швидко зростає кількість новеньких дитячих садочків. При чинній владі їх відкрилось уже близько 120. Позитивно оцінив він і роботу керівництва Хорольської райдержадміністрації з даного питання, адже лише в цьому році в районі ввійшли до оновлених приміщень дітки трьох дитячих садочків. Гості оглянули затишні, добре облаштовані кімнати для занять та відпочинку дітей.

Потім шлях робочої поїздки проліг у село Ковалі, де перший заступник голови обласної ради зустрівся з керівником базового господарства, директором СТОВ „Ковалі" Барило Надією Корніївною та сільським головою Дембовською Оленою Андріївною. Під час спілкування мова йшла про буденні турботи господарства, про підтримку господарюючими суб’єктами соціальної сфери. Тут гості оглянули шкільне приміщення та побували в дитячому садочку, де керівники привітали вихователів зі святом і вручили їм квіти. Відвідали гості і Ковалівську церкву, де саме йшло богослужіння.

Одним з нагальних питань в роботі влади на сьогодні залишається завершення робіт з реконструкції приміщень під відкриття ще двох дитячих садочків. Мова йде про села Староаврамівку та Березняки. Користуючись нагодою, керівники побували в Староаврамівській сільській раді, в шкільному приміщенні, де саме йде реконструкція, та провели робочу нараду. На нараді були присутні сільський голова О.А.Лозенко, підрядники та дирекція навчального закладу. Головою районної державної адміністрації дано ряд протокольних доручень відповідним структурам з метою прискорення завершення робіт та відкриття дитячого садочка на території Староаврамівської сільської ради.

Цього ж дня керівники області та району побували в Клепачівській сільській раді, де зустрілись з головою правління СВК „Перемога", Заслуженим працівником сільського господарства України А.Г.Пасютою. Також відвідали Клепачівський НВК, де оглянули приміщення закладу та теж привітали працівників дошкільного підрозділу з Днем дошкілля.

Хід робочої поїздки показав, що в районі успішно впроваджуються соціальні ініціативи глави держави, реалізується обласний проект „Полтавщина – дітям". Місцева влада активно підтримує дану ініціативу Президента України, адже дошкільне дитинство є особливо важливим етапом формування особистості.

 

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 537 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]