П`ятниця, 26.04.2024, 22:04
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 24 » 21 вересня 2013 року наше місто святкувало своє День народження
21 вересня 2013 року наше місто святкувало своє День народження
08:21

Розростайся, цвіти у достатку й добрі,

Мій Хороле, моє місто, родинний і милий

куточок дзвінкий.

Борова Л.Д.

 

Хорольщина – це прадавня українська земля, край небесно - чистих річок і озер, батьківщина талановитих і працьовитих людей. Цього року нашому місту  виповнилося 930 років. Щедра природа, багатюща історія у цього древнього містечка.

70 років тому наш край було звільнено від німецько-фашистських загарбників. Величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння Батьківщині. Ця подія, безперечно, є найважливішою особливо для виховання підростаючого покоління. Тож 19 вересня 2013 року в загальноосвітніх навчальних закладах району проведено заходи, присвячені Дню визволення Хорольщини від німецько-фашистських загарбників: тематичні лінійки, виховні години, зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, конкурс на кращий малюнок на асфальті. Старшокласники шкіл завітали до ветеранів та привітали їх зі святом. Цього дня працівники відділу освіти, молоді та спорту, педагоги та учні брали участь у мітингу, присвяченому Дню визволення Хорольщини від німецько-фашистських загарбників.

21 вересня 2013 року наше місто святкувало своє День народження. На міському стадіоні було виставлено павільйон відділу освіти, молоді та спорту, в якому були представлені буклети дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району, креативні розробки кращих педагогів Хорольщини, виставка робіт вихователів дитячих садочків, фото калейдоскоп освітян. Кожен навчальний заклад презентував виставку композицій із квітів та природного матеріалу, а також вироби, які з любов’ю виготовили школярі.

Надзвичайно цікавою була виставка робіт вихованців Хорольського центру дитячої та юнацької творчості. Особливої уваги заслуговують «майстер-класи», які провели керівники гуртків для глядачів.

Цього святкового дня шанованим освітянам було вручено ювілейні знаки з нагоди 90-річниці утворення Хорольського району: Міхну Віктору Павловичу, Федоренко Лідії Андріївні, Войтюку Миколі Дмитровичу, Козлову Володимиру Андрійовичу, Коротичу Леоніду Прокоповичу та Жолубаку Івану Петровичу. Вітаємо Вас! Міцного здоров’я, творчого натхнення, добробуту.

На святі було проведено конкурс малюнка «Мій рідний край - Хорольщина», в якому брали участь вихованці дошкільних навчальних закладів та учні початкових класів міських шкіл. Діти порадували присутніх своїм талантом до малювання, їхні  роботи були чудові. Переможцями конкурсу виявилися: Сістук Поліна «Яблунька» та Вовк Богдан СШ№3 3 клас – І місце, Кузьменко Лоліта «Веселка» та Сівовол Катерина СШ№1 – ІІ місце, Наумовський Женя «Малятко» та Лисенко Максим  СШ №1  4 клас, діти нагороджені цінними подарунками.




 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 652 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]