П`ятниця, 29.03.2024, 17:22
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 21 » Про семінар директорів навчальних закладів району
Про семінар директорів навчальних закладів району
11:40

Про семінар директорів навчальних закладів району

 

19 березня 2014 року на базі Вишняківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено чергове заняття постійно-діючого семінару керівників загальноосвітніх навчальних закладів району.

Темою семінару було питання про організацію діяльності педагогічного колективу щодо виконання освітніх концепцій і програм та впровадження інновацій в навчально-виховному процесі, в ході розгляду якого розроблено методичні рекомендації щодо вдосконалення виховної системи на основі впровадження інновацій.

У семінарі взяли участь голова районної ради Бойко Юлія Вікторівна, начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Потерайло Ірина Миколаївна.

У ході семінару розглянуто питання інноваційного управління навчальним закладом, з яким виступила директор Вишняківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зубаха Ірина Дмитрівна. Про історико-краєзнавчу роботу в межах проекту доповів присутнім заступник директора з навчально-виховної роботи Артеменко Василь Олександрович.

Особливу увагу присутніх було привернуто до презентації та активної демонстрації  впровадження проекту „Моє село в соціальних мережах“, автором і генератором ідей якого є вчитель інформатики Манжос Михайло Іванович.

Із хвилюванням і величезним задоволенням та гордістю за підростаюче покоління України учасники ділової зустрічі переглянули фрагменти уроків читання у 2 класі „Створюємо Казку“ (учитель – Манжос Л.М.), англійської мови у 8 класі „Мандрівка до Австралії“ (учитель – Удовенко Л.В.) та виховний захід, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Григоровича Шевченка (учителі – Цівина Л.Г., Артеменко І.В., Колісниченко О.В.).

Підсумки семінару підведено за „круглим столом“, де кожен мав можливість висловити власну думку, внести пропозиції щодо поліпшення роботи в організації  та впровадженні інновацій в навчально-виховному процесі.

У результаті одностайно прийнято рішення щодо впровадження в практичну діяльність досвіду роботи директора Вишняківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Зубахи Ірини Дмитрівни та всього педагогічного колективу з активізації використання інформаційно-комунікаційних технологій в системі навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району.

Л.А.Глущенко,

завідуюча районним методичним кабінетом

Категорія: Новини РМК | Переглядів: 759 | Додав: Adm2 | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]