Четвер, 25.04.2024, 15:50
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти, молоді та спорту Хорольської районної державної адміністрації

Меню
Новин
Загальні новини [93]
Новини освіти [194]
Новини РМК [313]
Новини психологічної служби [25]
Новини Відділу освіти [207]
Новини профспліковoї організації [5]
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 13 » Практичний семінар учителів що викладають факультативний курс „Захисти себе від ВІЛ“ та керівників гуртків
Практичний семінар учителів що викладають факультативний курс „Захисти себе від ВІЛ“ та керівників гуртків
10:44

11 грудня 2013 року на базі Покровськобагачанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено районний практичний семінар учителів, що викладають факультативний курс „Захисти себе від ВІЛ" та керівників гуртків. Під час семінару присутні учителі взяли участь у спільному з учнями 10 класу тренінгу „Налагоджуємо рівноправні стосунки". Підготувала та провела тренінг учитель основ здоров’я Мусієнко Ірина Владиславівна.

В рамках семінару проведено тренінгові заняття з учителями біології по проекту „Маршрут безпеки", за яким підготовлено п’ятнадцять інструкторів. Інтерактивний профілактичний освітній інструмент з питань репродуктивного здоров’я, профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ „Маршрут безпеки" містить повний методичний комплект і передається по черзі у загальноосвітні навчальні заклади району. Тренінг проведено під керівництвом Ярошенко Лідії Іванівни, заступника директора Покровськобагачанській загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У проведенні тренінга допомагали Тютюнник М.Б., практичний психолог; Горбань І.М., учитель початкових класів; Науменко О.П., педагог-організатор; Деркач О.П., медична сестра.

У районі продовжує працювати проект „Fair Play – Чесна Гра". З метою активізації роботи з питань профілактики ВІЛ/СНІД проведено третій тренінг „Знай правила гри" в рамках проекту Fair Play – Чесна Гра" для учителів що викладають факультативний курс „Захисти себе від ВІЛ" та керівників гуртків. Тренінг провели Шип А.А., методист РМК та Олійник Р.Ю., учитель фізичної культури Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

За вагомий внесок у розвиток проекту Fair Play – Чесна Гра" у 2013 році подяки вручено Ситніковій Лідії Іванівні, директору Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Мусієнко Ірині Владиславівні, учителю основ здоров’я та Олійнику Руслану Юрійовичу, учителю фізичної культури Покровськобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Методист РМК        А.А.Шип


Подяку Fair Play – Чесна Граотримує Мусієнко І.В.


Під час тренінгу "Налагоджуємо рівнопправні стосунки"


"Маршрут безпеки"


Fair Play – Чесна Гра"

Категорія: Новини РМК | Переглядів: 702 | Додав: Angelika | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]